U BiH danas sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost. Temperatura zraka u Kalesiji u 8 sati iznosila je 8 stepenui celzija. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepena.

PROGNOZA VREMENA ZA 13.10.2017 (Petak)., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 14.10.2017 (Subota)., u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, na jugu do 12, najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 12.OKTOBAR  

Biometeorološka prognoza je povoljna. Većina populacije će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod hroničnih bolesnika trebale bi se umanjiti. Uz prohladne jutarnje sate, moguća je i pojava magle po kotlinama, što će uzrokovati manje poteškoće osjetljivim osobama. Sa odmicanjem dana opšta slika će se poboljšati i biće ugodnije uz porast temperatura zraka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *