Danas sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano i prohladno vrijeme, uz umjerenu oblačnost. Temperatura zraka u Kalesiji u 8 sati iznosila je -1 stepen celzija, relativna vlažnost vazduha 90%, a atmosferski pritisak 997 hektopaskala. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura iznosit će od 9 do 12 stepeni celzija.

PROGNOZA VREMENA ZA 26.01.2018 (Petak)., jutro prohladno sa mrazom i maglom po kotlinama i uz riječne tokove. Tokom dana, sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 3 do 6, a najviša dnevna od 6 do 12 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 27.01.2018 (Subota)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu od 4 do 7, a najviša dnevna od 6 do 12 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 28.01.2018 (Nedjelja)., jutro prohladno sa mrazom i maglom po kotlinama i uz riječne tokove. Tokom dana, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu od 3 do 6, a najviša dnevna od 6 do 12 stupnjeva.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 25.JANUAR

Nakon prohladnog jutra, tokom dana će temperature porasti, biće ugodnije uz duže sunčane intervale. U jutarnjim i večernjim satima poželjno je posvetiti pažnju odijevanju. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata ne bi trebale biti suviše izražene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *