Danas malo do umjereno oblačno vrijeme

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje malo do umjereno oblačno vrijeme. Prijepodne u Bosni će biti dosta magle. Najviša  dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 20 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA 9.11.2018 (Petak)., u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 20 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 10.11.2018 (Subota)., malo do umjereno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, prije podne sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 20 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 11.11.2018 (Nedjelja)., malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima.. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 21 stupanj.

 

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 08.NOVEMBAR

Stabilne vremenske prilike i porast temperatura zraka povoljno će djelovati na većinu ljudi. Tokom jutarnjih sati trebalo bi posvetiti nešto više pažnje odijevanju, obzirom da će biti svježije u odnosu na ostatak dana. Također, ne treba isključiti mogućnost pojave mjestimične magle, što bi moglo uzrokovati poteškoće hroničnim bolesnicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: