Sunčano sa temperaturom do 19 stepeni

Danas u Hercegovini sunčano. U Bosni više oblačnosti prijepodne. Po kotlinama će biti i magle. Od sredine dana u Bosni se očekuje razvedravanje. Vjetar u Bosni slab sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i 4°C, na jugu zemlje od 8 do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje od 15 do 19°C.

U utorak, u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar u skretanju na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1°C, na jugu zemlje od 4 do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 14°C, na jugu zemlje od 14 do 18°C.

U srijedu, prije podne mala do umjerena naoblaka. U drugom dijelu dana postepeno naoblačenje sa sjeverozapada. Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 11 i 16°C.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *