Hladno i sunčano jutro, dnevna temperatura do 25

Danas se na jugu očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni više oblačnosti prije podne. U drugoj polovini dana u Bosni malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

Vjetar slab do umjerne jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 10, na jugu zemlje od 10 do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 21, na jugu zemlje od 20 do 25 stepeni.

U petak u Bosni i Hercegovini malo do umereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.  Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, na jugu zemlje od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23, na jugu zemlje od 21 do 25.

U subotu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti sa zapada. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 10, na jugu zemlje od 10 do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 23, na jugu od 22 do 25.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *