Sušiću se odazvali svi igrači osim Kvržića i Šunjića

Svi pozvani fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine za prijateljski duel s Egiptom okupili su se večeras u Innsbrucku. Nedostaju samo povrijeđeni Zoran Kvržić, kao i Toni Šinjić, čiji dolazak je neizvjestan zbog stanja u Ukrajini.

Trenutno su naši reprezentativni na večeri, a atmosfera među igračima je opuštena. Srećom, nije iblo novih povreda, niti otkaza, te će selektor biti na slatkim mukama da sasatavi početnu postavu.

Selektor je otkrio da će u meču s Egipćanima koristiti usluge 17 igrača, kao i to da će debitanti Anel Hadžić i Tino Sušić dobiti priliku da se dokažu u nastavku meča.

Susret sa Egiptom biće odigran na stadionu Tivoli u Innsbrucku, s početkom u 18.30 sati. Meč će direktno prenositi FACE TV.

Spisak igrača koji su se odazvali selektoru Sušiću: Asmir Begović (Stoke), Jasmin Fejzić (Aalen), Asmir Avdukić (Borac), Emir Spahić (Bayer), Sead Kolašinac (Schalke), Ognjen Vranješ (Elazigspor), Ervin Zukanović (Gent), Ermin Bičakčić (Braunschweig), Sejad Salihović (Hoffenheim), Miralem Pjanić (Roma), Izet Hajrović (Galatasaray), Mensur Mujdža (Freiburg), Medunjanin Haris (Gaziantepspor), Senad Lulić (Lazio), Anel Hadžić (Sturm), Tino Sušić i Avdija Vršajević (Hajduk), kao i Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City), te Edin Višća (Istanbul BB).

(Sport.ba)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *