U subotu (18.augusta) puštanje u promet nove BP POLO: 100 poklon bonova za točenje goriva, ali i druge vrijedne nagrade za kupce

Proteklih dana POLO Grupacija je postala vlasnik benzinske pumpe “Eko Partner” (nekadašnji “Dva lava”), koja je sada postala šesta benzinska pumpa u vlasništvu kompanije sa sjedištem u Kalesiji.

Nova benzinska pumpa POLO se nalazi pored glavne saobraćajnice Tuzla – Zvornik, u naselju Rainci Gornji, 7 km od Kalesije prema Tuzli.

  • Svečano otvaranje nove benzinske pumpe u vlasništvu POLO je planirano za sutra (subota, 18.08.2018.) u 09.00 sati.

  • Kompanija POLO je za svoje kupce priredila vrijedne poklone.
    Prvih 100 osoba koji od 09.oo sati (subota, 18.augusta) dođu na novu benzinsku pumpu POLO u Raincima Gornjim će dobiti POKLON BON za točenje goriva u vrijednosti 20,oo KM.

Svi kupci i korisnici usluga POLO i na novoj benzinskoj pumpi POLO u Raincima Gornjim imaju priliku dobiti svoju “POLO Karticu lojalnosti“.
Potrebno je samo ispuniti Prijavni obrazac, a Kartica se može preuzeti na POLO objektu koji izaberete prilikom ispunjavanja prijavne aplikacije.

— POLO Grupacija poklanja i jedan BICIKL u bojama kompanije, kao i 5 dodatnih Poklon bonova za točenje goriva u vrijednosti 20,oo KM, te 5  “bajramskih paketića” za djecu pripremljenih u Marketu koji se nalazi u sklopu kompleksa POLO u Kalesiji. 
Za učešće u nagradnoj igri je potrebno “lajkati” oficijelnu Facebook stranicu POLO te podijeliti fotografiju na Vašem FB Profilu.
Sretni dobitnici će biti izvučeni u ponedjeljak (20.augusta).

 

– POLO doo Kalesija broji 6 benzinskih pumpi (Kalesija, Tojšići, Hadžići, Dubrave, Memići i nova BP u Raincina G.).
U sklopu kompanije djeluju i dvije Stanice tehničkog pregleda vozila; u Kalesiji, i u Tuzli – koja je već drugu godinu vodeća stanica na području Tuzlanskog kantona.
POLO se bavi i veleprodajom motornih ulja i maziva, te je generalni zastupnik za BiH njemačkog brenda “Pennasol”.
Također, u kompleksu POLO u Kalesiji se nalazi Restoran, Motel, Vulkanizer, Šlep služba…

Nedavno je POLO pokrenuo vlastiti “Program lojalnosti”, sa kojim ne uporedo startala i Velika nagradna igra #PoloNagrađujeVašuVjernost.
Dobici vrijednih nagrada su zagarantovani na svim objektima, a učestvuju svi koji posjeduju Karticu lojalnosti i ostvaruju promet, kao i svi oni koji urade tehnički pregled vozila na STPV Polo u Kalesiji ili Tuzli.
Glavna nagrada je nova Škoda Fabia (2018.godište).
Svi koji posjeduju Karticu lojalnosti ostvaruju popust na POLO objektima.

 

(NKP.ba)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: