Danas četvrta manifestacija „Kalesijski šampioni znanja“

Sve je spremno za 4. manifestaciju „Kalesijski šampioni znanja 2017“, koja će se održati danas, u 14,00 sati, u sali BKC-a. Na manifestaciji će najboljim kalesijskim učenicima i studentima biti uručena 64 priznanja „Kalesijski šampion znanja“, a uz to bit će im dodijeljene i vrijedne nagrade.

Načelnik Sead Džafić učenike časti svojom majskom platom, Asmir Mešić popustom od 50 posto za učenje stranih jezika u „Alphabet centru za edukaciju“, a prevoznička firma „Hankom“ doo Kalesija daje popust od 50 posto za dvomjesečnu pokaznu kartu (septembar i oktobar). Šampioni znanja će dobiti i vrijedne knjige na poklon.

U kulturnom dijelu programa nastupi će hor OŠ „Kalesija“ predvođen nastavnikom Nihadom Mešićem.

Pokrovitelji manifestacije su Općina Kalesija i općinski načelnik Sead Džafić, a glavni partner „Proaktivi“ u realizaciji projekta „Kalesijski šampioni znanja“ je JU BKC „Alija Izetbegović“ Kalesija. Partneri su još i CNS – Centar za napredne studije Sarajevo, Medžlis IZ Kalesija, BZK Preporod, MZ Kalesija centar, Svjetska asocijacija muslimanske omladine NEDWA, UG Korak i Neon Solucije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *