Evo koliko je ljudi gledalo finale “Zvezda Granda”

Spektakularno finale showa “Zvezde Granda” održano sinoć oborilo je sve rekorde gledanosti na Nova BH, a titulu najbolje i nove Zvezde Granda ponijela je Džejla Ramović.

“Zaista sam presretna, sve se tako brzo dogodilo. Zahvaljujem najboljoj mentorici na svijetu, mojoj publici, mojim roditeljima, sestrama, prijateljima i svima koji su me podržali sinoć, ali i tokom svih devet mjeseci. Ogromno hvala svima, pobjeda je ostvarena upravo zbog vas.” – kazala je Džejla Ramović, pobjednica 13. sezone showa “Zvezde Granda”.


Danas na adresu ove talentovane Goraždanke pristižu čestitke iz cijelog svijeta, a ona se s porodicom još uvijek nalazi u Beogradu, gdje je u narednim danima očekuju snimanja i intervjui, kazala nam je sestra Šejla i dodala:
“Sinoć je bila noć koju ćemo dugo pamtiti. Ogromna podrška stizala je sa svih strana, cijelo Goražde je bilo na ulicama. Zvezde Granda sinoć su se pratile kao reprezentacija naše zemlje na nekoj važnoj utakmici. U studiju je među nama vladala trema i nervoza, ali smo bili zadovoljni njenim nastupom i nadali se najboljem ishodu. Svi smo preponosni i ne možemo opisati ovaj osjećaj. Ja sam kao poklon za rođendan dobila Džejlinu pobjedu, tako da ne može bolje!”Već u nedjelju na platou Gradske dvorane Goražde u 19 sati očekuje se spektakularan doček mlade zvijezde koja će svojim sugrađanima pokloniti koncert za pamćenje. Roditelji Edita i Sinan, također nisu krili oduševljenje ostvarenim rezultatom, a otkrili su i daljne planove u karijeri svoje kćerke.

“Džejla je uspjela da otvori sve granice, uđe u sva srca dobrih ljudi. Suprug i ja najbolje znamo koliko ona voli muziku i u tom pogledu maksimalno je podržavamo. Naša želja je bila da svoj talenat pokaže cijelom svijetu. Želimo da ona svojom pjesmom i emocijama širi ljubav bez granica, da inspirira ljude da se vole i poštuju. U narednom periodu fokusirat ćemo se na odabir pjesme i tu nećemo žuriti, jer želimo kvalitetnu numeru koja će i Džejli dobro pristajati” – izjavila je Džejlina mama Edita Ramović.

Uz Džejlu i ostalih 15 finalista putem Nove BH bilo je 45 posto gledatelja što znači da je svaki drugi gledatelj u Bosni i Hercegovini bio uz ovaj najpopularniji muzički program. Prema podacima Audience Measurmenta, u vrijeme emitiranja finala, dosegnuto je 30 posto populacije u Bosni i Hercegovini, što je 1. 009 046 osoba.

Već u septembru, na Novoj BH, počinje 14. sezona takmičenja, a direktor produkcije Saša Popović već ranije je najavio da će nadolazeći show biti spektakularan i neočekivan te da će kandidate ocjenjivati i žiri iz država bivše Jugoslavije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: