U CENTRU TUZLE IZBODEN MLADIĆ

1Tridesettrogodišnji N.Š. iz Tuzle izboden je u srijedu oko 17:30 sati ispred OŠ Centar u tuzlanskoj ulici Mirze Delibašića, koja se nalazi u neposrednoj blizini Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Vozilom Hitne medicinske pomoći Tuzla je upućen u Unverzitetski klinički centar Tuzla, gdje je zbrinut u Odjelu intenzivne njege.

– Pacijent je podvrgnut operativnom zahvatu u Klinici za kardiovaskularne bolesti i konstatovana je teška povreda grudnog koša – izjavila je glasnogovornica UKC-a Tuzla Amra Odobašić.

Prijatelji povrijeđenog, koji su se nalazili u vrijeme događaja, kazali su da je nepoznati napadač prišao N.Š., fizički ga napao, te mu nanio povrede nožem u predjelu grudnog koša.
Građani su pozvali policiju, koja je zajedno sa Službom hitne pomoći ubrzo stigla na mjesto događaja. Povrijeđeni je s povredom grudnog koša prevezen u UKC Tuzla, gdje je podvrgnut operativnom zahvatu.

O slučaju je upoznat kantonalni tužilac, a uviđaj na mjestu događaja izvršili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla.

Istraga je u toku, a za počiniocem se traga .

(Fena)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *