Servisne informacije: 29.07.2010

Prema informaciji PS Kalesija u ovoj općini se u protekla 24 sata dogodila jedna saobraćajna nesreća u kojoj je, pored pričinjenje materijalne štete, jedna osoba teško povrijeđena, dok je jedna zadobila povrede o čijem  se stepenu I karakteru ljekari na UKC-u Tuzla nisu izjasnili. U protekla 24 sata u Kalesiji je zaprimljeno šest prijava iz oblasti ostalih događaja. Treba napomenuti da je po pitanju narušavanja javnog reda i mira i činjenja krivičnih djela u Kalesiji noć protekla mirno, saopćio je komandir PS Kalesija Enver Mešić.

Za danas nema planiranih radova na elektrosidtributivnoj I vodovodnoj mreži u Općini Kalesija, pa će se isporuka električne energije I vode odvijati uredno, saopćili su iz Elektroprivrede Bih I Vodovoda. .

Danas se u našoj zemlji očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblačnosti bit će u zapadnim i sjeverozapadnim djelovima gdje krajem dana može pasti i malo kiše. Vjetar slab do umjeren jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 8 do 16, na jugu do 22, a najviša dnevna od 24 do 32 stepena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *