SEMIR MUSIĆ DOBIO PONUDU ZA KAMP MAN. CITYA

Mladi fudbaler tuzlanske Slobode Semir Musić dobio je poziv od Manchester Citya da dođe u njihov kamp za mlade igrače.

Engleski klub Manchester City poslao je poziv mladom, 16-godišnjem fudbaleru tuzlanske Slobode Semiru Musiću pozivnicu u kamp za mlade fudbalere, u kojem bi trebao ostati desetak dana, piše Sportsport.ba.

Nakon vremena provedenom u kampu, ukoliko zadovolji struku Manchester Citya, Musiću bi mogao biti ponuđen i ugovor, te bi ovaj igrač rođen 20. jula 1995. godine, mogao postati član omladinskog pogona kluba sa Eastlandsa.

Samir Musić je kapiten kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Igračku karijeru  je započeo u FK Memići, kod trenera Mehdina Vildića,  nakon čega prelazi u tuzlansku Slobodu.  Igra na poziciji  lijevog veznog igrača, a poziv u  kadetsku reprezentaciju BiH stigao je od strane selektora Velimira Stojnića nakon  dobre partije i postignutog pogotka u dresu Slobode protiv Borca iz Banja Luke.

Musićeve zapažene partije u dresu Slobode i kadetske reprezentacije BiH prepoznali su i u NS općine Kalesija, koji mu je , prilikom izbora najboljih nogometaša općine Kalesija, krajem 2011. godine, uručio specijalno prizanje.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *