Saopćenje SDP-a: Glas za Muhameda Osmanovića i listu kandidata SDP-a je glas za prijeko potrebne promjene!

Općinski odbor SDP BiH Kalesija na predstojeće lokalne izbore izlazi sa kandidatom za načelnika dr. Muhamedom Osmanovićem, sa listom od 31 kandidata za Općinsko vijeće Kalesija te kandidatom iz reda nacionalnih manjina – Mirsadom Omerovićem.

Listu čine najkvalitetniji kadrovi sa područja naše općine, koji imaju viziju kako od Kalesije da naprave mjesto za ugodan život svih njenih građana.

Muhamed Osmanović je na čelu tima koji može i zna kako u Kalesiji napraviti prijeko potrebne promjene, a uz maksimalni angažman domaćih snaga i pameti. Kalesijci zaslužuju bolje, a to se može postići samo promjenom lokalne vlasti!

SDP BiH Kalesija poziva građane na predizborni skup kojim SDP u Kalesiji zvanično otvara kampanju za lokalne izbore 02. oktobra 2016. godine.

Predizborni skup će biti održan u subotu, 03.09.2016 godine, u Gornjoj Kalesiji (na platou ispred škole) sa početkom u 20h.

  • Na skupu će se obratiti:
    – dr. Muhamed Osmanović – kandidat za načelnika općine Kalesija,
    – Dževad Hadžić – predsjednik OO SDP BiH Kalesija,
    – Senad Šmigalović – nosilac liste SDP-a za OV Kalesija
    – Kandidati SDP-a za OV Kalesija iz Gornje Kalesije – Mejra Mustafić i Sadik Osmanović.

Pozivamo građane Kalesije da na predstojećim izborima glasaju za doktora Muhameda Osmanovića i kandidate SDP-a za općinsko vijeće, te svojim glasom vrate poljuljani ugled naše općine, smanje broj nezaposlenih, unaprijede kvalitet vlastitog života i općinu zajedno sa nama povedu u svjetliju i bolju budućnost.

 

OO SDP-a Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *